όροι-προϋποθέσεις χρήσης σελίδας

Οι όροι, οι προϋποθέσεις της χρήσης της ιστοσελίδας και των συναλλαγών, καθώς και λοιπές διευκρινιστικές πληροφορίες που παρουσιάζονται, μπορεί να αλλάζουν, να ανανεώνονται και να αναπροσαρμόζονται ανά πάσα στιγμή από την επιχείρηση, χωρίς υποχρέωση προηγούμενης ειδοποίησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας παραχωρείτε το δικαίωμα να διατηρούμε τα στοιχεία σας, για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης (π.χ. μέσω ενημερωτικών ή διαφημιστικών email, sms κτλ) εκτός εάν μας δηλώσετε πως δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημερώσεις ή για διατήρηση σχετικού αρχείου όταν αυτό επιβάλλεται από το νόμο. Τα στοιχεία επίσης διατηρούνται και για την δυνατότητα πραγματοποίησης και εκτέλεσης των παραγγελιών σας.
Οποιαδήποτε στιγμή έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διακοπή της αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων ή ακόμα και τη διαγραφή των στοιχείων σας που διατηρούνται στο αρχείο μας, εκτός των στοιχείων που ορίζει σχετικά ο νόμος, τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε εφόσον σχετίζονται άμεσα με οικονομικές/εμπορικές συναλλαγές μεταξύ μας.
Τα προσωπικά σας στοιχεία και οι πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε δεν δημοσιοποιούνται.
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στη Google, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου που μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο https://policies.google.com/privacy.
Επίσης χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό την καλύτερη πρόσβαση και περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σχετική σελίδα μας στο σύνδεσμο https://www.hortiland-b2b.gr/πολιτική-cookies/.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Το σύστημα καταχώρησης των παραγγελιών είναι απλό. Αφού επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε, πατώντας στο κουμπί “προσθήκη στο καλάθι”, έχετε την επιλογή είτε να συνεχίσετε την πλοήγηση στις σελίδες του B2B website, είτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας πατώντας στην επιλογή “ΚΑΛΑΘΙ” ή “ΤΑΜΕΙΟ” για απευθείας ολοκλήρωση της παραγγελίας. Στη σελίδα που ανοίγει βλέπετε το περιεχόμενο του καλαθιού με τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει και τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε όσον αφορά στις ποσότητες και όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να πατήσετε στην επιλογή “Ολοκλήρωση της Παραγγελίας”.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως εντός 1-4 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας και την οργάνωση των δρομολογίων παραδόσεων. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε πρακτορεία εθνικών μεταφορών της Αθήνας, κατόπιν σχετικής υπόδειξής σας.

Εάν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. έκτακτες ελλείψεις, κακοκαιρία, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας άμεσα και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, σας ενημερώνουμε σχετικά και εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σε περιόδους αιχμής παρακαλούμε για την έγκαιρη παραγγελία των προϊόντων που έχετε ανάγκη, ώστε να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα διαθεσιμότητας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ – ΤΙΜΕΣ

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Δευτερεύοντα χαρακτηριστικά των προϊόντων ή των συσκευασιών τους όπως π.χ. χρώμα, απόχρωση, σχεδιαστικές λεπτομέρειες κτλ (τα οποία δεν επηρεάζουν τη λειτουργικότητά τους), εάν δεν αναφέρονται αναλυτικά στην περιγραφή τους, μπορεί να παρουσιάσουν διαφορές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων όπως και οι τιμές τους μπορούν να αλλάξουν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Ο πελάτης-αγοραστής του παρόντος ιστότοπου, προστατεύεται από τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Για τυχόν διαφορές αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Η περιήγηση στις σελίδες του παρόντος ιστότοπου και η παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος μέσω των υποδομών του ή μέσω τηλεφώνου ή άλλου μέσου ηλεκτρονικού ή μη, σημαίνει και αποτελεί επιβεβαίωση της πλήρους αποδοχής των παραπάνω όρων, προϋποθέσεων, οδηγιών και πληροφοριών.